Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók
Dohány utca 1/a, Budapest VII, Budapest
· Most nyitva (09:00 - 01:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

  • Fat Mama
    Kazinczy utca 24, Budapest VII, Budapest
További mutatása

Információ Café Zenit

A Cafe Zenit egy csöndes, nyugodt hely a belváros rohanó forgatagában. Olyan kávéház, ahol már belépéskor megnyugodhat és az itt eltöltött idő alatt feltöltődhet, olyan hely, ami békéjével, atmoszférájával erőt és kitartást képes adni a hétköznapok sokszor próbára tevő, sokszor csak hangulat nélküli szürkeségében.

A Cafe Zenit változik; ősszel és télen elbújós, zegzugos, barátságos beszélgetős kávéház, de tavaszra átalakul és a teraszról figyelhetjük a Dohány utca különös világát, a Zsinagógát látogató turisták színes és hangos nyüzsgését. Törzshely, ahol a jó kávé és a croissant friss illata száll már reggel, ahová ebédidőben is érdemes betérni egy könnyű energiát adó olasz szendvicsre vagy salátára. Este pedig átalakul az igazi afterwork partyk leengedős, lazulós színhelyévé.


Café Zenit is a quiet, peaceful space in the hectic bustle of the city center. A café, where you can recharge during the time spent at the location, regain strength and endurance given by the atmosphere. You could enjoy time alone by reading the papers, drink coffee, or surf the net, or enter with a friend. Cafe Zenit changes, during fall and winter a hiding place with cozy coffee, but spring it is transformed due to the terrace and observe the strange bustle of Dohány street, tourists visiting the Synagogue. Have a coffee and fresh croissants in the morning, or at lunchtime a light Italian salad or sandwich. In the evening, the café turns into a location for the real after work parties and chill venue.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva