A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fénykép
Térképen

Információ Calvados Étterem

Aki ismeri a szelíd somogyi táj, a völgyekben megbúvó kis falvak, a szőlőt érlelő balatoni hegyek és a tó fenséges, kristálytiszta vizének megragadó szépségét, az tudja igazán megérteni az ízeknek a harmóniáját, mellyel éttermünk el szeretné nyerni az Ön nagy becsülését.


Nehéz feladatot vállaltunk. Kínálatunk ötvözi a nagyszülőktől örökölt helyi specialitásokat és a modern nemzetközi gasztronómia legfőbb erényeit, de a hely szellemére tekintettel gondosan ügyeltünk arra, hogy konyhánk megfeleljen az egészséges táplálkozás, a wellness követelményeinek is.


Étlapunkban éppúgy megtalálhatók a kiadós gazdagon fűszerezett fogások, ínyencségek, mint a kímélő ételek, vitaminokban bővelkedő saláta – összeállítások és gyermek menük. Sertés ételeink az egészségre káros telített zsírsavakban szegény magyar mangalica húsból készülnek.


Az ízletes ebéd vagy vacsora méltó befejezéseként kóstolja meg borainkat, vagy igyon egy csésze, Magyarországon először nálunk kapható Lucaffé kávékülönlegességet.

Frissen válogatott fűszer, zöldség, isteni húsok, halak és tészták kompozíciója kerül a tányérra.
Eljegyzés, ballagás, születésnap, vagy egyéb különleges alkalomra készülnek nálunk megtalálta a helyet.
Vállajuk üzleti rendezvények, céges vacsorák, állófogadások teljes körű bonyolítását.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő