A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

A pandemiás helyzet miatt bevezetett korlátozásokat követően, jelenleg Magyarországon az éttermek zárva tartanak, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

  • La Paella
    Erzsébet körút 48, Budapest VII, Budapest
  • Mazel Tov
    Akácfa utca 47, Budapest VII, Budapest
Továbbiak mutatása

Információ Carmel Kóser Étterem

A Carmel étterem 1987 óta áll vendégei rendelkezésére, 2008 áprilisától pedig glatt kóser étteremként üzemel. A megújult étlapon nemzetközi és magyaros ételspecialitások, zsidó ételkülönlegességek egyaránt megtalálhatóak. Igényesen felújított 100 fős étterem két szinten üzemel. Egy 25, 16 és egy 10 fős VIP különteremmel is rendelkezik, mely ideális lehet családi, üzleti és egyéb összejövetelek megrendezésére.Carmel Restaurant first opened in 1987, turned into a genuine, so-called glatt kosher restaurant from April, 2008. The new menu card offers both international and Hungarian dishes as well as Jewish specialities. Neatly refurbished the 100 sets capacity restaurant is operating on two floors. There are two parlours for 25 and 16 seats and also a VIP banquet-hall for 10 person, each of them ideal for family, business or any other friendly occasions.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva