A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

16 fénykép

Online asztalfoglalások

Foglaljon online és 15 kreditpontban részesülhet

 • Dátum
 • Idő
 • Személyek

Értékelés Centrál Kávéház és Étterem 1887

Összesített:
 • Étel:
  5
 • Szolgáltatás:
  5
 • Környezet:
  5

Hiteles értékeléseknek nevezzük a valós látogatásokon alapuló értékeléseket. Az összesített értékelés kizárólag a hiteles értékeléseken alapul.

Hiteles

Férjemmel 1. házassági évfordulónkat ünnepeltük, egyben meglepetésnek szántam neki, hogy 1 petéjű iker kislányokat várunk. A meglepetéshez a személyzet (hostess hölgy és a felszolgálók) segítségére is szükség volt, még 1-1 pohár pezsgőt is kaptunk ajándékba. Biztos hogy szívesen visszatérünk: nagyon finom volt az étel, gyönyörű a környezet, barátságos a személyzet, és őszinték a mosolyok. Mindenki beszél angolul, végre nem csak "elméletben", hanem a gyakorlatban is. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos hogy visszajövünk! Köszönjük, hogy ezt az évfordulót segítettek ilyen különlegessé tenni!

Restu felhasználó
Ajánlott éttermek
Hasznos értékelés?
Igen
(0)

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva