Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók
Bajcsy-Zsilinszky Way 27, Budapest XI, Budapest
· Zárva Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Chablon bistro

A GOURMET KONYHÁT KÉPVISELŐ NEMZETKÖZI SZÍNVONALÚ, ÁM MEGLEHETŐSEN BORSOS ÁRAKON ELÉRHETŐ ÉTTERMEK, ÉS A HÉTKÖZNAPI ROHANÁSBAN EBÉDET KÍNÁLÓ OLCSÓ KIFŐZDÉK, ÉTELBÁROK, ÉS GYORSÉTTERMEK KÖZTI RÉST SZERETNÉ BETÖLTENI A CSALÁDIAS HANGULATÚ CHABLON BISZTRÓ.

 

A CHABLON KIFINOMULT EBÉDET KÍNÁL A HÉTKÖZNAPOKRA, MEGFIZETHETŐ ÁRON. EGY BISZTRO A BELVÁROSBAN, AHOL NAPONTA VÁLTOZÓ EBÉDMENÜVEL, ÉS HÉTRŐL HÉTRE FRISSÜLŐ Á LA CARTE VÁLASZTÉKKAL VÁRJÁK A VENDÉGEKET. AZ ÉTLAPON EGYARÁNT MEGTALÁLHATÓK „ÚJRAGONDOLT” TRADÍCIONÁLIS MAGYAR ÉTELEK, VALAMINT A NEMZETKÖZI, ELSŐSORBAN A FRANCIA ÉS OLASZ KONYHA KLASSZIKUS KEDVENCEI.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás