A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

  • Cinnamon
    Csalogány utca 21, Budapest II, Budapest
Továbbiak mutatása

Információ Champs Sziget étterem

2010 nyarán nyitotta meg kapuit Budapest szívében, a Margitszigeten a Margit híd szigeti lejárójától 300 méterre, a pesti oldalon, közvetlenül a Duna-parton található Champs Sziget. Hangulatos környezet, jó levegő, finom ételek és hűsítő italok a kínálatban.

A már megszokott babzsák lounge-ok mellett már Zwack Szóda VIP terasszal is várják a vendégeket. A koktél- és fröccsbár. mely egyedülálló Budapesten, teszi a Champsot különlegessé. A sportrajongók LCD-tévéken és óriási kivetítőkön követhetik a világ jelentős sporteseményeit, valamint 120 fős fedett résszel és ingyenes WIFI-vel is rendelkeznek. Vállalják különböző rendezvények lebonyolítását is! (legénybúcsú, leánybúcsú, szülinap, céges parti stb.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva