Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fotók

Chez Dodo macaron manufaktúra étterem

Sas St 7, Budapest V, Budapest
· Jelenleg zárva (10:30 - 19:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Chez Dodo macaron manufaktúra étterem

A Chez Dodo tulajdonosa, Szalai Dóri pár éve kóstolta először a macaront és annyira megtetszett neki, hogy otthon is szerette volna elkészíteni a kis francia korongokat. Persze nagyon ritka, hogy elsőre sikerül, de egy erre szakosodott tanfolyam után még Párizsba is ellátogatott, hogy tökéletesítse receptjét. Dóri kísérletezései az ízkombinációkkal, a rajongótábor növekedését eredményezte, ami hamarosan arra ösztönözte a csapatot, hogy helyet nyissanak. A Sas utcai Chez Dodoban a macaronok kínálata naponta változik, de néhány klasszikus darab mindig fellelhető, bátran ajánljuk a sós-karamellás Jean-Pierre-t, a konyakos-aranymazsolás Henry-t és a pisztáciás Philippe-t. A macaronok mellé dukál egy tökéletes kávé, amit szintén megkapunk Dóriéktól a romantikus hangulatú Chez Dodoban.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás