A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép
Térképen

Információ Chicago Pub - Szentes

A földszinten található légkondicionált étteremben 100 férőhelyet biztosítanak a kulináris élvezeteket kereső vendégek számára, melyet az évszakok függvényében egy 100 férőhelyes terasszal lehet kibővíteni. Négyféle csapolt sörrel, bőséges minőségi bor- és pálinka-, whisky-, és koktélválasztékkal, valamint a régiónkban egyedi ételválasztékkal várnak mindenkit! A profi JBL EON aktív hangrendszerrel és 4 darab nagyméretű plazma tv-vel gondoskodnak a kiváló audio és vizuális élményről. Az étterem vállalja esküvők, osztálytalálkozók, ballagási ebédek, baráti összejövetelek, meetingek lebonyolítását, melyre rendelkézésre áll még egy 80 fős különterem az ehhez szükséges technikával. Megfelelő létszám és a 'la carte fogyasztás esetén terembérleti díj nélkül!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő