Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

6 fotók
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Chupito Bar

A helyről: két gyermekkori jó barát egy szép napon eldöntötte, hogy ideje kis hazánkban is újragondolni a koktélozást, ha már úgy is híresen jó ivó a magyar. Utazásaik során mindketten rengeteg helyen megfordultak, majd egy este, egyik szokásos ivászatos estéjükön kipattant a nagy ötlet; igy lett a Chupito. Márk a sármja mellett az italok és az emberi természet szakértője, 50 különleges koktélt alkotott meg, melyek mindegyike egy-shotos pohárnyi adag, de garantáltan minden érzékedre hat. Dan az operatív teendőkért felel, és szuper csapatmunkájuk eredményeképp egy nem mindennapi hely nyitotta meg kapuit a Wesselényi utca 11. alatt.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva