A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 1.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

11 fénykép
Térképen

Információ Classic Cafe Szerb Étterem & Grillkert

A szegedi Classic Cafe Szerb Étterem & Grillkert híres a kiváló minőségű ételekről, ilyenek a csevap, a plyeszkavica, az ínyenc plyeszkavica, a sült paprika, a báránysült, a helyszín pedig alkalmas üzleti ebédhez vagy romantikus vacsorákhoz egyaránt. 

Az étlap megálmodóját a szerb gasztronómia ihlette. Követve az eredeti szerb hagyományokat, olyan ételválasztékot hoztak létre, amely azt a célt szolgálja, hogy új kulináris élményekkel gazdagítsa a Szegeden élő és ide látogató embereket.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva