Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

4 fotók

Club93 Étterem és Kávézó

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Club93 Étterem és Kávézó

 Szereted az olasz ételeket?? A kávékülönlegességek is megfognak? Ha igazán szereti az olasz ételeket és az igazi kávékülönlegességeket, akkor térjen be a Club93 étterembe. Kóstolja meg ízletes olasz ételeiket egy angol pub hatású, galériás étteremben!

Az étterem Budapest belvárosában a Rákóczi út és Vas utca sarkán a Színház és Filmművészeti Egyetem valamint az Ódry Színpad szomszédságában. A konyha kezdetekben olasz tésztaételeket kínált, de az elmúlt időszakban kínálatukat bővítették a hagyományos magyar konyha ízvilágával. Igényesen kialakított fedett terasz nyújt lehetőséget a kellemes idő eltöltéséhez a nagy melegben.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás