A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

4 fényképek
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

  • Barside
    Madách Imre út 10, Budapest VII, Budapest
Továbbiak mutatása

Információ Club93 Étterem és Kávézó

 Szereted az olasz ételeket?? A kávékülönlegességek is megfognak? Ha igazán szereti az olasz ételeket és az igazi kávékülönlegességeket, akkor térjen be a Club93 étterembe. Kóstolja meg ízletes olasz ételeiket egy angol pub hatású, galériás étteremben!

Az étterem Budapest belvárosában a Rákóczi út és Vas utca sarkán a Színház és Filmművészeti Egyetem valamint az Ódry Színpad szomszédságában. A konyha kezdetekben olasz tésztaételeket kínált, de az elmúlt időszakban kínálatukat bővítették a hagyományos magyar konyha ízvilágával. Igényesen kialakított fedett terasz nyújt lehetőséget a kellemes idő eltöltéséhez a nagy melegben.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva