Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

4 fotók

Corner Étterem és Kávézó

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Corner Étterem és Kávézó

Szezonális italok, ételek, a legjobb balatoni falatok mellet a különleges étrendet kívánó vendégekre is találnak fogukra valót, mivel az étterem kiváló szakácsai számára nincs lehetetlen!


A belső helyiségben 60; a kerthelyiségben pedig akár 130 főt is kényelmesen elfér. A téli időszakban a dohányzó vendégek kényelme érdekében eső és szélvédett dohányzóhelyet biztosít az étterem. Színpad vagy zenész, különleges dekor? Nem okozhat gondot. A rendezvényszervezők örömmel segítenek elképzelése kivitelezésében, legyen az keresztelő vagy legénybúcsú! 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva