A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

9 fénykép
Térképen

Információ Creppy PalacsintaHáz étterem

 Ki nem szereti a palacsintát?! - Erre nyilván elég egyértelmű választ kapunk, hiszen a legtöbb ember nem tud ellenállni eme lágy tésztájú, kellemes desszertnek. A palacsinta nem más, mint egy tészta, ami ki tud váltani bármilyen köretet. Innen ered az elképzelés, hogy a palacsinta sós és édes verzióban önállóan is kiváló módon megállja a helyét. 

A Creppy Palacsintaház kínálatában ötcsillagos ételvarázslatok, speciális receptek szerepelnek, melynél legtöbb fogásnak van valami köze a palacsintához. Több mint 80 féle óriáspalacsinta 40 cm-es méretben, egyedi receptúra alapján, melybe külnféle ragukat töltenek. Sok esetben magát a tésztát is különlegessé varázsolják különböző fűszerek felhasználásával. Az étlapon nem csak az országban egyedülálló, a sós és édes palacsintás ételvariációinkhoz foghatót máshol nem találni. A fogások legnagyobb része teljesen egyedi gasztronómiai íz-élmény, melyek mellett kapható az összes klasszikus palacsinta is.

Egyedi gasztronómiai kínálattal egy különleges és jó hangulatú élményben részesítik azokat, akik fellátogatnak az avasi pincevilág szívében található étterembe.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva