Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

4 fotók
Berzsenyi Street 4, Budapest VIII, Budapest
· Jelenleg zárva (12:00 - 23:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

Értékelés Csülök Csárda

Hiteles értékeléseknek nevezzük a valós látogatásokon alapuló értékeléseket. Az összesített értékelés kizárólag a hiteles értékeléseken alapul.

Összesített:
 • Étel:
  4
 • Szolgáltatás:
  1
 • Környezet:
  3

Már nem tudom hány évtizede viszonylag ritkán megfordulunk a Csülök csárdában, amikor hazautazunk apám szülőfalujába. Idén ismét útba ejtettük. Bent nem kaptunk azonnal asztalt, várni kellett 10-15 percet. A hosszú út alatt rendesen kitikkadtam. Láttam egy Coca-Colas szekrényt, úgyhogy kivettem belőle egy vizet és odavittem a pulthoz, hogy kifizetem. Ekkor az egyik pincér rám förmedt, hogy azt csak neki szabad kivenni, mert azt csak ő ütheti be, mint fogyasztást az asztalhoz. Mondom itt van tessék, akkor üsse be. Erre folytatta tovább kioktató stílusban, hogy mit képzelek, ez egy elit hely, nem a sarki abc, a pultnál meg amúgy sincs kiszolgálás. Gondolom ezt tudnia kell minden ide betévedőnek. Igazából nem ez a kemény, hanem hogy a csávónak izzott a gyűlölet a szemében, mintha valami főbenjáró bűnt követtem volna el, illetve még két pincér beállt mögé támogatólag, csak hogy tudjam hol a helyem. Igazi gettó hangulat. Utána nagy nehezen találtak nekünk asztalt, le akartunk ülni, erre hasonló stílusban elkezd pattogni, hogy még takarítani, fertőtleníteni kell. Közben a másik két pincér a pultos csajjal megdumálta, hogy '-mi van, vasárnap van?', '-nem csak ostobák'. Nagyjából úgy voltam ekkor, hogy én itt egy fillért nem fogok elkölteni. Amikor ezt előadtam félhangosan a többi családtagnak, akkor egy pillanatra megfagyott a levegő. Utána az egyik pincér próbált korrigálni erőltetett poénokkal, de abba is becsúszott egy burkolt lebuzizás, amikor megkérdezte, hogy hozzon e még valamit, 'táncos lányokat vagy esetleg fiúkat?' Azért gondolom átjön a paradoxon, hogy ez szerintük egy elit hely ezzel a vendéglátós személyzettel. Az utolsó kocsmából is ezzel a stílussal bármelyik páros lábbal repülne az első nap. Ezek után már csak azon járt az agyam, hogy vajon beleköptek e a levesembe, mert már simán kinézem belőlük ezt is. Nem is tudtam jó étvággyal enni. Maga az étel olyan 7-8/10 magyar viszonylatban. Nem mondanám kiemelkedőnek, de nem rossz. Úgy nagyjából ennyi a véleményem, az biztos, hogy én már többet nem megyek erre a helyre, és másnak is azt ajánlom, hogy messzire kerülje el, ha nem akar egy kellemetlen élményt az idegbeteg tapló személyzettel.

Restu felhasználó
Ajánlott éttermek
Hasznos értékelés?
Igen
(0)
 • Oldal:
 • 1

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás