A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

9 fénykép
Az étterem nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintsen meg hasonló éttermeket, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Desszert.Neked étterem

A Paulay Ede utcában található a Desszert.Neked nevű cukrászda, ahol franciásan könnyed süteményeket kóstolhatunk. Ezek legfontosabb összetevője a kreativitás, az elegancia és az izgalmasság, amik vegyítésével különleges mousse desszerteket és a város talán legfinomabb macaronjait készítik el. A csinos kreálmányok összetéveszthetetlenek és nagyon finomak; széles a tarte választékuk, de a klasszikus magyar desszertek újrakomponált változatai ugyanúgy jelen vannak a belvárosi látványműhelyben. Akkor is számíthatunk rájuk és egyedi stílusú tortáikra, ha esküvőre, születésnapra vagy más rendezvényre szánunk édességet, tavasztól őszig pedig prémium fagyiért, limonádéért és turmixokért is betérhetünk. A tágas üzlethelyiségben egy gyereksarok is helyet kapott, így akár családostul is beugorhatunk egy finom desszertre.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő