A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

8 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Dombi és Fiai Fogadó

Mesébe is beillő, takaros erdei házikót rejt a fák övezte zsákutca Tényő község határában. A Dombi és Fiai Vendégfogadó és Étterem családi vállalkozásunknak ad otthont, melyet 1997-ben indítottunk útjára feleségemmel és két fiammal. 38 évet töltöttem a szakmában, a saját és szeretteim álma vált valóra az étteremmel és a hét szobából álló vendégfogadóval, mely családunk nevét viseli.

Stílusa leginkább egy barátságos, kedvesen hívogató fogadó, fagerendás mennyezet, vadtrófeák a falakon, családias kiszolgálással és vadételek ínycsiklandó illatával fűszerezve…valamint a Tényői borvidék finom borainak zamatával… 

Ami pedig már külső szemlélőnek is feltűnik - folyamatosan fejlesztünk, szépítjük az épülethez tartozó birtokot, - az elmúlt 1 évben sok újdonsággal gyarapodtunk, gyönyörűen rendezett udvar játszótérrel, vadasparkkal, gémeskúttal, kis kerti tóval, fahíddal, kemencével, kápolnával, fedett esketési helyszínnel, illetve rendezvényteremmel, ahol egy százötven fős lakodalmas sokadalom is vígan mulathat. Igazi büszkeségünk a kápolna, melyben évente számos ifjú pár esküszik hűséget egymásnak. 

Étlapunk kínálatában stílusosan a vadételek dominálnak: vendégeink kóstolhatnak szegfűgombalevest vadhúsgombóccal, káposztás-kapros vaddisznósültet vagy éppen aszalt gyümölcsös szarvas ragut – de a hagyományos marha-, sertés- , szárnyas-, halételek rajongói is kedvükre találnak maguknak házias, finom falatokat.


És végül, de nem utolsósorban a természetet, a kirándulást kedvelő vendégeinknek egyedülálló lehetőséget kínálunk a közelben található erdő és dombvidék által, ahol a borturizmus szerelmesei felfedezhetik a közeli borospincéket is.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő