A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

A pandemiás helyzet miatt bevezetett korlátozásokat követően, jelenleg Magyarországon az éttermek zárva tartanak, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

8 fénykép
Térképen

Információ Drazsé Bár

Reggelire egy csésze Olaszország jöhet?
Akkor kóstolj meg egy igazi Tonino Lamborghini kávékülönlegességet a Drazsé bárban! 


Délben egy könnyű ebédre vágysz?
Remek kézműves szendvicsek, saláták, ribatták és ígycsiklandó édességek várnak! Esetleg egy finom limonádét vagy egy házi jegestea különlegességet hozzá! 


Este is mennél valahova?
Irány a nyüzsgő belváros, a Drazsé Bár! Frissen csapolt hideg sörrel, izgalmas koktélokkal és sok más finomsággal várják a vendégeket!  


Reggel. Délben. Este. Mindig.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő