A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép
Térképen

Információ Dunakapu kávézó és fagyizó

Több, mint 15 éve fáradozunk azon, hogy Önöknek a legkiválóbb alapanyagokból, prémium minőségű fagylaltot készítsünk.Napról napra 30-40 féle ízzel készülünk, amiből örömmel válogathat. Ön egy steviaval vagy mogyorótejjel készült fagyira vágyik? Nálunk megtalálja cukor-, tej-, laktóz- és gluténmentes változatban is. Meleg, illetve hideg kávéitalainkat 100% arabica Illy kávéból készítjük. A jeges kávéink mellett, az üzlet specilitása a jeges cappuccino-k és frappék. Egy meleg nyári napon, a légkondicionált vendégtérben, vagy akár a teraszon is elfogyaszthatja hűsítő turmixaink egyikét. Mindemellett, kóstolja meg a különleges India joghurtitalainkat, a lassit. Bármelyik hűsítő finomságot is választja, kívánjuk töltse fel friss energiával, életerővel, jókedvvel. A Dunakapu kávézó és fagyizó minden dolgozója azon fog fáradozni,hogy Ön bármit is választ, azt a legjobb tudásunk szerint készítsék el.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva