A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép
Térképen

Információ Édenkert Csárda és Fogadó

Édenkert Csárda és Fogadó Zagyvaszántó, Magyarország északi részén a Zagyva folyó mentén, a Mátra és az Alföld találkozásánál található.

Akár hosszabb időre, akár átutazóban, kellemes, családias, édeni környezetben fogja magát érezni. Étkezéséről 07-22 óráig gyors szakácsok illetve figyelmes és segítőkész felszolgálók gondoskodnak. Négy nyelvű étlapról közel 90 féle ételből és 20 féle pizzából választhat, akár egyéni kérés alapján.

A 120 fős étteremben és 40 fős nyári teraszon családi vagy baráti rendezvényeinek a lebonyolítását is vállalják. A 15 fős télikert kisebb születésnapi zsúrok idilli helye. Légkondicionált különtermet biztosítanak konferenciák illetve tárgyalások lebonyolításához.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva