A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

6 fénykép

Édes Pötty - Kecskemét étterem

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Édes Pötty - Kecskemét étterem

Napjainkban az élelmiszerek mindegyikében megtalálhatóak az ízfokozók, állagjavítók és állománynövelő szerek széles skálája. Ezek elfogyasztása káros folyamatokat indít el az emberi szervezetben. Sajnos egyre nő az ételallergiában szenvedők aránya.


Vállalkozásom létrejöttével és termékeinkkel azt szeretném minél szélesebb körben fogyasztóink számára igazolni, hogy mesterséges adalék anyagoktól mentesen, kizárólag csak természetes alapanyagokból is lehet házias ízvilágú és dekoratív cukrásztermékeket készíteni.


Termékeink minden szempontból egészségesek, mivel a legkiválóbb alapanyagok kerülnek felhasználásra termékeink készítése során. A munkafolyamatok szoros ellenőrzés alatt állnak, a magas szintű minőség állandóan biztosított.


Cukrászüzemünk felkészült és folyamatosan kiszolgáljak azon fogyasztóinkat is, akik speciális étkezést igényelnek, cukorbetegek, laktózérzékenyek. Emellett rizs, mandula és kókuszlisztet is használunk süteményeink elkészítéséhez. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő