Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

8 fotók
Pozsonyi út 16, Budapest XIII, Budapest
· Jelenleg zárva (09:00 - 21:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

  • Iron Bar
    Szent István körút 9., Budapest V, Budapest
További mutatása

Információ Édesmindegy étterem

Egy rövid sétára a Duna-parttól, a Pozsonyi úton nyílt a magát desszertbárként aposztrofáló Édesmindegy. Nem is számítunk ennyire ismerős, házias ízekre, amikor látjuk, hogy a rendelhető finomságok korántsem hétköznapiak. Pedig itt mindennek valóban olyan illata, zamata, íze van, mintha most vettük volna ki a sütőből odahaza. Reggel bőséges és finom reggelivel látják el a környékbelieket, amikor is gazdagon feltétezett szendvicseket, házi lekvárral vagy akár libatepertővel körített pékárut, vajas kekszet kérhetünk a kávénk mellé. A Cagliari márkanév alapanyagához méltó az elkészítés is, a tejhab lágy és igazán krémes, ha azonban ennyivel nem érjük be, kérhetünk speciális ízesítéssel készülő kávékülönlegességet is. A levendula, ibolya és makadámdió szirup csupán enyhe plusz ízt és minimális édességet adnak az italunknak. Az Édesmindegy kiváló minőségű borokkal is csábít. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás