Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

6 fotók
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

  • Iron Bar
    Szent István körút 9., Budapest V, Budapest
További mutatása

Információ Ëgoist Cafe

A kávézó épületének tökéletes elhelyezkedése a belváros szívében igényes kivitelezéssel párosul, párját ritkító szecessziós lakóépülete.

A kávézóban a legigényesebb választék jöhet csak szóba, ami mindenre kell, hogy vonatkozzon, a kávétól a spiritig, a macarontól a saját tortánkig, a bivaly mozzarellás capresetől a bélszín carpaccioig, a belépéstől a kilépésig.

 A tulajdonos a legjobbak közül válogat, hogy vendégeik ne menjenek tovább. Válogat, hogy a náluk eltöltött időt pozitív emlékként őrizzék meg, és visszavágyjanak a felejthetetlen kávéra, vagy éppen a sehol nem kapható, különleges Ëgoist tortára, a környezetre, ami unikális.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás