Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

7 fotók
A térképen

Információ Egri Pasa Sátra étterem

A Egri Pasa Sátor egy 2011-ben a Megyei Önkormányzat által meghirdetett pályázat kiírásával kezdődött, ahol az akkor még tervezés alatt álló Várfalsétány mint megvalósítandó attrakciót kiszolgáló, vendéglátó egység létesítésére lett meghirdetve.

Az eredeti török szőttesből készült „Vezéri Sátor” formájú vendéglátóegység kívül-belül hűen tükrözi az Ottomán stílusú teázók és kávézók hangulatát.

A kávézó végül az Egri Pasa Sátra nevet viseli, amely nem csak berendezésében, hangulatában, hanem az itt készült ételek, italok, teák, kávék , és édességek kínálatában is hozzájárul a török hagyományok, szokások, és gasztronómia bemutatásához és népszerűsítéséhez.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás