A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

12 fénykép
Térképen

Információ ÉLelem Étterem

A nyers-vegán ételek élettel töltik fel szervezetünket és segítenek helyreállítani a szervezet megfelelő mükődését. Az étterem nap, mint nap megújuló kínálata megmutatja, hogy csupán zöldségek, gyümölcsök, magvak és fűszerek felhasználásával mennyire változatosan lehet étrendünket összeállítani. Az ételek, sütemények sütés, főzés nélkül készülnek, így a nem pusztulnak el a létszükséges enzimek, vitaminok, tápanyagok."Célunk, hogy megismertessük és megszerettessük az emberekkel az élő ételek világát. Ezen ételek fogyasztásával jókedvűek, üdék, derűsek, energikusak leszünk. Éttermünkben intenzív, élő ízekkel találkozhatnak, ahol mindenki a kedve szerint válogathat. Szívünkön viseljük, hogy mindent szeretettel, megfelelő odafigyeléssel készítsünk el. Részt veszünk az alapanyagok gondos kiválogatásától elkezdve, a profi szervírozásig minden munkafolyamatban, ezáltal biztosítva, hogy mindenki elégedetten távozzon Tőlünk. Nem csak vegetáriánusokat, vegánokat, nyers-vegánokat várunk éttermünkbe, hanem mindenkit, aki odafigyel testére, táplálkozására, vagy bármilyen betegséggel kell együttélnie (glutén-, laktóz érzékenység, ételallergia stb...), vagy egyszerűen csak ínyenc és igényli azt a fajta kényeztetést, melyet ezek az ételek adhatnak."Magyarország első nyers-vegán franchise étterem hálózata, mely világszinten magas nyers-vegán gasztronómiát képvisel.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő