A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

12 fénykép
Térképen

Információ Eleven - bor & tapas étterem

Pécs belvárosában, a felújított Jókai téren várjuk a borkedvelőket, vagy a borok világával megismerkedni vágyó vendégeinket. A szakértelemmel összeválogatott és folyamatosan megújuló borkínálatunk mellé csúcsminőségű, levegőn érlelt spanyol és olasz sonkákat, szalámikat, prémium olajbogyókat, sajtokat és hetente más-más meleg tapákat kínálunk.


Az Eleven nem egy hagyományos étterem, inkább bár, de leginkább borbár. A hideg és meleg borkorcsolyák a borozás elengedhetetlen kísérői: hisszük, hogy nem teljes a borélmény a falatok hiányában, ahogy enni sem igazán érdemes borok nélkül. Amolyan mediterrán egyveleg a miénk, mind a borok, mind a borkísérők tekintetében: a kiváló magyar borokon kívül jellemzően spanyol, olasz és francia vidékekről és borvidékekről válogatjuk a finomságokat.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő