Süti beállítások

A cookie-k vagy sütik kis adatfájlok, amelyeket a böngésző helyez el a felhasználó számítógépén vagy eszközén a Restu weboldal vagy partner weboldalak felkeresésekor.

A weboldalunk problémamentes működéséhez elengedhetetlen a sütik használata.
A sütiket (cookie-kat) arra használjuk, hogy többet tudjunk meg arról, hogy Ön hogyan használja a tartalmainkat, és hogy segítséget nyújtsanak a weboldalunk felkeresésekor szerzett felhasználói élmény javításában
Ezek a sütik (cookie-k) lehetővé teszik számunkra, hogy nyomon kövessük látogatóinkat a weboldalunkon mely által célzott hirdetéseket jeleníthetünk meg számukra.
9 fénykép
5 0 1

Online asztalfoglalások

Foglaljon online és 40 kreditpontban részesülhet

  • Dátum
  • Idő
  • Személyek
Térképen

Információ Émile

Émile – Buda új kulináris központja. A Gerbeaud és az Onyx minősége jelenik meg Budán, ahol az 1921 és 1928 között épült villaépületben olyan gasztronómiai élményt élhetnek át a vendégek, ami Magyarországon még kevésbé ismert. Émile villájában egyszerre van jelen egy cukrászat cukrászdával és kávéházzal, egy bár és egy étterem.

A hely nevét Gerbeaud keresztnevéről kapta, így könnyen köthető pesti párjához. A logóban található lovag egy 1908-ban bejegyzett lovag védjegy, mely a kakaó lovagja és Émile Gerbeaud saját kezűleg rajzolta.

A tulajdonosok az épületet 2014 elején kezdték el felújítani azzal a céllal, hogy egy igazi kulináris törzshelyet hozzanak létre. Legyen szó reggeliről, üzleti tárgyalásról, ebédről, könnyű délutáni falatokról, családi vacsoráról, vagy sütemény elvitelről, Émile a budai megoldás.

A célközönség a budai családok és üzletemberek. A kismamáknak külön szoba is van, ahol etethetik és rendbe tehetik kisbabájukat. A ház igazgatói teendőit Niszkács Anna és Niszkács Attila látják el.

Tóth Ágnes konyhafőnök 2000 óta alkot és szenvedéllyel főz a Gerbeaud egységeinek konyháján, így a zsigereiben hordozza a művészi alkotás szükségét, az ételek harmóniájának tökéletesítését, és anyaként az otthoni ízek szeretetét is. László Tamás a Gerbeaud cukrászegységek vezetőjeként a hagyományos és örökérvényű Gerbeaud szelet és Dobos torta hagyatékát megtartva, modern és mindig megújuló édes csodákkal várja kedves vendégeket.

További mutatása

Legújabb értékelések

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Telefonszám hibabejelentés

Nyitvatartási idő