Cookies settings

Cookies are small text files that are sent and saved to your browser when visiting Restu website or our partner sites.

Close

Restaurants are closed in Hungary until 11th December 2020, but many of them offer either Home delivery or TakeAway. Support the restaurants that continue cooking, even in these difficult period. We have prepared a list of these places for you, that we are constantly updating and would be pleased if you send us your tips to info@restu.hu.

5 photos
On map

Similar restaurants

Show more

Information Amuleto Ristorante Italiano

Az Amuleto Ristorante, Budapest I. kerületében, a BAH csomóponttól pár száz méterre található.


Ez az a hely, ahol a letisztult elegancia, a kiváló fogások és a figyelmes kiszolgálás egyszerre van jelen, megteremtve ezzel a tökéletes gasztronómiai élményt vendégeink számára.


Ezzel együtt családias hangulatú hely, ahova be lehet ülni egy könnyű ebédre, vagy egy kellemes vacsorára. Az alkalom lehet baráti, üzleti találkozó vagy első randi, de ha csak egy egészséges fogásra vágyik, akkor is érdemes minket választani.

Olasz Séfünk 'titkos' tészta receptje az alapja házi tésztáinknak, klasszikus pizzáinknak.

Naponta érkezik friss tengeri hal, rák, kagyló, calamari, amikhez olasz és magyar borainkat kifinomult ízléssel válogattuk össze minden árkategóriából.

Show more

Report an error

Some information are wrong? Write to us.

This form is protected by reCAPTCHA and by submitting the form you agree to Google Terms and Conditions and Privacy Policy.

Thank you

Thank you for reporting this issue. As soon as possible we try to fix it.

Call the restaurant

Can't you call to the business?

Opening hours