Cookies settings

Cookies are small text files that are sent and saved to your browser when visiting Restu website or our partner sites.

Close

Restaurants are closed in Hungary until 11th December 2020, but many of them offer either Home delivery or TakeAway. Support the restaurants that continue cooking, even in these difficult period. We have prepared a list of these places for you, that we are constantly updating and would be pleased if you send us your tips to info@restu.hu.

12 photos
On map

Similar restaurants

Show more

Information Normafa Club House

A Normafa Club House mesés környezetben, a budai hegyekben található tréning és fejlesztő központ. Célunk az, hogy 3-4 napos tréningjeink alkalmával egy teljes körű élményt adjunk vendégeinknek a megérkezés pillanatától kezdve a távozás napjáig, valamint hogy aki tőlünk haza megy, egy kicsivel többnek érezze magát, mint mikor ellátogatott hozzánk. 


Vendégeinket szeretnénk megismertetni új hullámú, vegán, egészségtudatos konyhánkkal és szervezetükre gyakorolt pozitív hatásaival. Tanító jelleggel világítunk rá arra, hogy tudatosabban és egészségesebben is lehet étkezni. Kimutatott tény, hogy tréningek alatt a könnyű, egészséges ételek fogyasztásának hatására az emberek jobban tudnak koncentrálni, energikusabbnak érzik magukat és agyuk is fogékonyabb az újdonságok befogadására. Egyfajta lehetőséget biztosítunk arra, hogy vendégeink kipróbáljanak valami újat és maguk döntsék el ez milyen hatással van egészségükre.

Show more

Report an error

Some information are wrong? Write to us.

This form is protected by reCAPTCHA and by submitting the form you agree to Google Terms and Conditions and Privacy Policy.

Thank you

Thank you for reporting this issue. As soon as possible we try to fix it.

Call the restaurant

Can't you call to the business?

Opening hours

Now open