Cookies settings

Cookies are small text files that are sent and saved to your browser when visiting Restu website or our partner sites.

6 photos
On map

Similar restaurants

Show more

Information Onyx Restaurant

Éttermünket a nemzetközi besorolások és kategorizálás szerint a gourmet étterem kategóriába soroljuk, ételeinket mindenkor friss, lehetőleg hazai, szezonális alapanyagokból készítjük. Az Onyx étteremben az elfeledett helyi ízeket újragondoltan, a legújabb technológiák felhasználásával, attraktív tálalással készítjük el és ötvözzük a nemzetközi ízekkel.


Éttermünket leginkább a degusztációs menüinkkel kívánjuk bemutatni, ezért mindenkor háromféle 6-8 fogásos menü szerepel étlapunkon. A menük kóstolásával kaphat leginkább átfogó képet éttermünk konyhájáról. Kóstoló menü rendelését az egész asztaltársaság választása esetén javasoljuk.


Szeretnénk, hogy vendégeink a felszolgált ételsorokat az elejétől a végéig el tudják fogyasztani, az egyes adagok ehhez igazodnak. A menük és ételek a harmónia jegyében készülnek, ezért kérjük, hogy bízzák magukat kollégáink szakértelmére, ha lehetséges az általunk kigondolt ételeket, vagy sorrendeket ne változtassák meg.


Az Onyx étteremben mindenkor gasztronómiai élményt kívánunk nyújtani, ebből adódóan vacsoraidőben az étkezés időtartama elérheti a 2 -3, akár 4 óra időtartamot is.


A nemzetközi gyakorlat és a magyar adótörvények szerint lehetővé tett 15 % - os szervízdíjat számítunk fel az étel és italfogyasztásra.

Show more

Newest reviews

Overall:
  • Food:
    5
  • Service:
    5
  • Ambience:
    5

Oleg Smirnov
Recommended restaurant

Report an error

Some information are wrong? Write to us.

This form is protected by reCAPTCHA and by submitting the form you agree to Google Terms and Conditions and Privacy Policy.

Thank you

Thank you for reporting this issue. As soon as possible we try to fix it.

Call the restaurant

Can't you call to the business?

Opening hours