Cookies settings

Cookies are small text files that are sent and saved to your browser when visiting Restu website or our partner sites.

5 photos
The business does not accept online reservations through Restu

Try to call them or check out similar businesses, that accept Restu reservations.

On map

Similar restaurants

Show more

Information Pata Negra Tapas Bar - PEST

A Pata Negra spanyolul fekete patát jelent, de átvitt értelemben véve egyfajta minőségi szintet, kategóriát is jelöl, melybe beletartozik minden spanyol unikum, beleértve a sonkát és a bort is.

A Pata Negra Tapas Bár életre hívásának oka egyfajta tisztelgés a spanyol kultúra és gasztronómia előtt. Losits Vilmos és Mókusz Szilveszter - a két tulajdonos - több éves spanyolországi tartózkodásuk alkalmával találkoztak a társasági élet ezen különös formájával, melynek egyszer s mindenkorra elkötelezettjei és szerelmesei lettek. Szenvedélyes kutatásuk és kitartó munkájuk gyümölcseként 2004 őszén megnyitották Magyarország első tapas bárját, melyben minden apró részlet - az ételektől az italokig, a csempétől a szalvétáig - hamisítatlan mediterrán hangulatot idéz.

Kinek ajánljuk?
Mindenkinek, aki szereti a mediterrán ízeket, a sokszínű, mégis tradicionális alapokra épülő spanyol konyhát, a beszélgetéssel egybekötött falatozás-italozás örömét, a közvetlen spanyolos laza hangulatot, a fesztelen légkört, ahol nem kell viselkedni, akár kézzel is ehet vagy tunkolhat az ember, s nem kell szégyenkeznie az olívaolajjal lecsöpögtetett papírterítő miatt...  


Show more

Newest reviews

Report an error

Some information are wrong? Write to us.

This form is protected by reCAPTCHA and by submitting the form you agree to Google Terms and Conditions and Privacy Policy.

Thank you

Thank you for reporting this issue. As soon as possible we try to fix it.

Call the restaurant

Can't you call to the business?

Opening hours

Now open