Cookies settings

Cookies are small text files that are sent and saved to your browser when visiting Restu website or our partner sites.

11 photos
Zsolnay Vilmos u. 16, Pécs
· Closed Manage restaurant

This restaurant is not managed by the owner, so the information may not be up to date. Are you an owner or manager of this restaurant? Click here to manage it.

The business does not accept online reservations through Restu

Try to call them.

On map

Information Room Bistro

A RooM konyhája a Teleky Bistroban megszokot elvekre épül, azaz a házias ízeket, kiadós ételeket részesíti előnyben. A különbség a még fiatalosabb célközönségre hangolt kínálat.

Nagyi konyhája a fiatalok ízlésére, fogyasztási szokásaira formálva – talán így a legegyszerűbb meghatározni a RooM gasztronómiáját. Nyitottak a fiatalok gyorséttermi kultúrájára, de hiszik, hogy lehet” gyorskaját” egészségesen, friss alapanyagokból a helyszínen készíteni, nem pedig fagyasztott kamionos árut kínálni.

Ételkínálatuk féle napi menüből, paleolit menüből és teljes értékű menüből áll, emellett hamburgereket, salátát kínálnak frissensült és napi főzelék mellett.

Frissítőnek az igazi kávézás élményét nyújtó Pascucci kávét, és a széles választékot nyújtó Grappos üdítőcsaládot kínálják.

Show more

Report an error

Some information are wrong? Write to us.

This form is protected by reCAPTCHA and by submitting the form you agree to Google Terms and Conditions and Privacy Policy.

Thank you

Thank you for reporting this issue. As soon as possible we try to fix it.

Call the restaurant

Can't you call to the business?

Opening hours