16 photos

Online reservations

Create reservation and get 40 credits

  • Date
  • Time
  • Persons
On map

Information Rudas Étterem és Bár

On 25 September 2014, Budapest’s brand new jewel, the Rudas Restaurant & Bar has opened its doors. Situated in the newly inaugurated wing of the historic Rudas Bath, their guests will be able to indulge themselves in a state of the art spa experience, that is built by the highest European standards, while following the bath’s traditions. On top of that, you’ll be enjoying our Turkish-Hungarian fusion kitchen, complete with an Aqua bar and a rooftop jacuzzi with an unparalleled view of the city.


The quality is not only guaranteed by our cutting edge kitchen appliances, exceptionally fresh ingredients, but by our Head of Gastronomy, Mr. Zoltan Blasko. He he created an exciting and unique menu, which will take you on a true gastronomical adventure.

Show more
  • +10

Photos of our users

  • +11

Newest reviews

  • Overall:
  • Food: 1
  • Service: 1
  • Ambience: 3

Weboldalon való tájékozódás után asztalt foglaltam. A weboldalon látható étlap köszönő viszonyba se volt azzal, amit letettek elénk! Amit kaptunk, egy A4-es laminalt papírlap “Séf ajanlata” címmel. A weboldalon található étlap sehol. Se étlap formájában, se ételek formájában! Mikor meglepetten kérdeztük, hogy hol az az étlap amit látunk, vigyorogva közölte a pincér, hogy nincs. Mikor jeleztük, hogy ezt nem értjük, mert mi ezért jöttünk, szinten vigyorogva közölte, hogy érti és jó. Majd felvette a rendelést. Se elnézést nem kért, se magyarázatot nem adott. Ezen felháborodva felálltunk az asztaltól, a pulthoz mentünk, lemondtuk a rendelést és távoztunk! Persze akkor már elnézést kért! És azt hozta fel mentségül, hogy nem Ők kezelik az oldalt! Most komolyan kérdezem, hogy akkor ki? A jegypénztéros a Rudas Fürdőben? Ez egy kabaré jelenet volt elejétől a végéig! Felháborító volt a pincér viselkedése! Óriási csalódás volt a hely! Szándékosan nem használom az étterem megnezést, mert egy irodaház bisztroja különb hely! Gratulálok a vezetésnek! Soha többet az életbe a lábunkat be nem tesszük, és mindenkit arra fogunk buzdítani, hogy ne menjenek! Mindehez hozza tartozik, hogy egy délutáni fürdőzés után szerettünk volna itt eltölteni egy estét a férjem 40-edik születésnapján! Hát igazán köszönjük ezt a színvonaltalan semmit!!

All reviews

Report an error

Some information are wrong? Write to us.

Thank you

Thank you for reporting this issue. As soon as possible we try to fix it.

Call the restaurant

Can't you call to the business?

Report wrong number

Opening hours

Now open
For the providing of the services we use personalized ads and for analyzing of the attendance we use cookies. By using this website you are agreeing to these terms and conditions. More information