Cookies settings

Cookies are small text files that are sent and saved to your browser when visiting Restu website or our partner sites.

These cookies are necessary to ensure the basic functionality of the websites and to secure them
These cookies help us understand how you use our website to improve site performance and tailor it to your needs
These cookies allow us to track the visitors of our website and to deliver ads tailored to your interests
30 photos

Online reservations

Create reservation and get 40 credits

  • Date
  • Time
  • Persons

Pop-up dinner

The event was closed

Sorry, this action has already ended.
All events

Event details

    • Validity:
    • 11. 4. - 11. 4. 2019 (6:30 PM - 11:00 PM)
    • Price:
    • HUF 28 000 +13,5% szervízdíj, amely tartalmaz 0,75l ásványvizet és kávét
    • space:
    • St. Andrea Restaurant (Bajcsy-Zsilinszky út 78., Budapest)

Event description

Vendégünk a mexikói Santiago Lastra, aki Barna Ádámmal közösen ad egy négykezes vacsorát a St. Andrea Restaurant-ban. Talán éppen ez a pop-up vacsora lesz az utolsó állomás a vándorló nomád életében, ugyanis hamarosan London belvárosában nyitja új szóló éttermét, Kol restaurant néven.

Santiago Lastra Rodriguez, a fiatal nomád séf hitvallása, hogy mexikói szívvel, és mindig helyi, szezonális alapanyagokból főzi élénk és ízletes ételeit. Az elmúlt években vacsoraestekkel turnézta körbe Európát, miután 2017-ben – René Redzepi jobbkezeként – kutató/fejlesztő séfként segítette hazájában a Noma Mexikói pop-up eseményt. Kulináris tudásának köszönhetően ezidáig 26 országba jutott el világszerte. Dolgozott már a spanyol Mugaritz étteremben is, ami jelenleg a világ 6. legjobbja. Skandináv útja során a koppenhágai Bror étteremben és a Nordic Food Lab-ben is megfordult. A San Pellegrino a 10 legjobb fiatal skandináv szakács közé választotta 2015-ben.

Barna Ádám, az egykori Monarchia területére jellemző tradíciókból és alapanyagokból inspirálódva készülnek Barna Ádám séf letisztult ételei. Konyháját átjárja a vidéki szellemiség, mely a nagyvárosi pompával ötvözve nyújt igazán egyedi gasztronómiai élményt. A St. Andrea Restaurant – évről évre sikereket halmozva is – megmaradt ugyanannak az őszinte, kedves és barátságos helyszínnek, ahová mindig jó visszatérni, mert feltöltődik az ember.

A menüsor

// Amuse bouche

// Pisztráng, chili, homoktövis taco

// Répa, retek, földimogyoró ceviche

// Marhanyelv, chirmole, újkrumpli

// Mangalica, répa, borsó

// Spárga, citrom

// Alma, körte, kukorica

// Petit four


Információk:

Érkezés: 18:45, a vacsora kezdete: 19:00.

Mindkét este folyamán kizárólag a fent megnevezett menü érhető el.

A séfek a menü változtatásának lehetőségét fenntartják.

A jegy nem visszaváltható, de átruházható.

A rendezvény résztvevői beleegyeznek, hogy kép- és hangfelvétel készülhet róluk, amit a szervező marketing célokra is felhasználhat.

A vacsorára az alábbi linken lehet jelentkezni:

http://rendezveny.standreaborbar.hu/eatwell-x-standrea-0411

Érdeklődés és további információ:

+36 1 2690130, +36 30 4882902

klara.hollo@standreaborbar.hu


Photo

Report an error

Some information are wrong? Write to us.

This form is protected by reCAPTCHA and by submitting the form you agree to Google Terms and Conditions and Privacy Policy.

Thank you

Thank you for reporting this issue. As soon as possible we try to fix it.

Call the restaurant

Can't you call to the business?

Opening hours