Cookies settings

Cookies are small text files that are sent and saved to your browser when visiting Restu website or our partner sites.

5 photos

The restaurant offers meal takeaways

The business does not accept online reservations through Restu

Try to call them or check out similar businesses, that accept Restu reservations.

On map

Similar restaurants

  • Iron Bar
    Szent István körút 9., Budapest V, Budapest
Show more

Information Thai Chili Wok Bar

Budapest egyik legfrekventáltabb városrésze az un. Lipótváros, azaz a XIII. kerület, és annak is a Duna-parti sétánya, illetve az azt körülvevő terület. Az itt található parkok, teraszos éttermek és más vendéglátóhelyek, a régiségeket és egyéb portékákat kínáló kisebb-nagyobb boltok kitűnő pihenőt és kikapcsolódást nyújtanak turistáknak ott élőknek egyaránt.


Napközben jellegzetes thai gyorsétterem, este leülős, pihentető gasztronómiai különlegesség: ez Budapest, legújabb keleti vendégváró helye, a Thai Chili Wok Bar. A helyszín kiváló, a Jászai Mari tér és az Újpesti Rakpart saroképületét sokan csodálják monumentalitása, eleganciája okán. De innen látható a gyönyörűen felújított Margit-híd és a turisták kedvelt budapesti parkja a Margit Sziget is.


A thai ételek viszonylag új kihívást jelentenek a gasztronómia területén. Sok budapesti, aki régóta szereti a Távol-keleti ételeket, végre itthon is élvezheti a harmonikus ízvilágú, sok zöldséget, gyümölcsöt kínáló, különleges fűszerezésű ételeket. Az autentikus thai ételekhez viszonylag kevés, de annál karakteresebb fűszereket használnak, ilyen a koriander, a bazsalikom, a citromfű, a kaffír lime levél, a gyömbér, és persze a chili, mint minden finom thai étel alfája és omegája.


Az édes, sós, savanyú, keserű és csípős ízek világának egyedi harmóniájáról thaiföldi szakácsok gondoskodnak. A látványkonyhában a vendég figyelemmel kísérheti az általa kiválasztott alapanyagokból álló étkek készítését. Az ételekhez használt alapanyagok és a különleges fűszerek Thaiföldről származnak. Az ízek kavalkádjához a szokásos italok mellett kiváló minőségű, könnyű vörös, rozé és fehérborok is hozzájárulnak, rendkívül kedvező áron.

Az új vendéglátóhely elnevezésében megtalálható a thai gasztronómia legfontosabb, legizgalmasabb jellegzetessége a CHILI.

Aki ismeri, imádja, aki még nem, hát itt az ideje, hogy megtapasztalja!

Show more

Report an error

Some information are wrong? Write to us.

This form is protected by reCAPTCHA and by submitting the form you agree to Google Terms and Conditions and Privacy Policy.

Thank you

Thank you for reporting this issue. As soon as possible we try to fix it.

Call the restaurant

Can't you call to the business?

Opening hours