A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

12 fénykép
Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Ez is Budai

Budai Pékség és a Budai Kettő, illetve a decemberben nyíló Budai3 után elérkezettnek látták az időt, hogy a reggeli mellett az ebédre és a vacsorára is finomhangoljunk.

A “budai fiúk” vendégszeretete, a konyhában pedig Fülepi Kálmán és Baranyi Dániel izgalmas fogásai várnak titeket a Varsányi Irén utcai EZ is BUDAI-ban.

Modern köntösben tálalt magyar konyha a mottójuk, ami az ebédmenüben, illetve az a’la carte fogásainkban is visszaköszön.
Ebédidőben kétféle menüből választhattok, de a vacsoráról se feledkeztek meg, természetesen elvitelre is kérhetitek!

Szeretnek reggelizni, remélik ti is, így hétvégente már 09:00-től nyitjuk az ajtót!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő