A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fénykép
Térképen

Információ Fodor Cukrászda

Kecskemét belvárosában polgári házakkal körülvett egyik legrégebbi utcájában található az „ ősi” Fodor cukrászda, a megnyitása a cukrászat megalapítójához köthető. Ki gondolná ma a rohanó high-tech világunkban. 
 „A kecskeméti főtér cukrászdája.” A nyolcvanas évek végétől a Fodor Cukrászatnak a városban betöltött vezető cukrászati szerepe ebben az épületben jelenik meg. A vendégek zömét a főtéren korzózó városiak teszik ki. Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink képzésében az idegen nyelvek területén, így a legkülönbözőbb fesztiválok idején az édességre vágyó külföldi turisták igényeit is ki tudjuk elégíteni. Nyaranta a főtéri programokhoz igazodva nyújtott nyitva tartással várjuk a fagylaltkelyhek, a kávé különlegességek és a természetesen a legkülönbözőbb sütemények szerelmeseit. A családunk által a hazai cukrászdinasztiák körében betöltött elismerő tisztségnek megfelelve, évente a Hírös Hét fesztivál keretében a főtéri cukrászdánkban ismerhetik meg a vendégeink az ország nagynevű cukrászdinasztiáinak a legújabb termékeit.képek

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő