A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

8 fénykép
Térképen

Információ Forst-Ház Étterem És Kávézó

A Forst-Ház Étterem és Kávézó 2004. februárja óta fogadja a vendégeket Eger város főterén a Dobó István téren. Az étterem magáról az épületről kapta nevét, amely egykoron Forst Antal optikus mester tulajdonában volt, aki később Eger város főbírájaként munkálkodott.


A Forst-Ház Étterem és Kávézó célja, hogy mindenki számára elérhető, igényes gasztronómiai kínálatot nyújtson megfizethető árakon, mindezt családias miliőben. 

Az étlap egy évben kétszer változik, valamint minden hónapban épp az aktuális hónaphoz igazodó extra étlappal gazdagítják a kínálatot. A széles ételkínálat mellé kiváló kávétermékeket ajánl az étterem, melyhez alapanyagul a BRISTOT kiváló minőségű olasz pörkölésű kávétermékeire esett a választás. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő