A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

9 fénykép
Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Frankó Kitchen

Konyhánk nemzetközi ízeket egyeztet össze a hagyományos magyar gasztronómiával. Az eklektikus de tradicionális megközelítés Szakonyi Dávid egyedi főzési fortélyaitól válik egyedülállóvá. 


Szeretnénk nektek kíváló magyar szezonális alapanyagokkal, kistermelői borokkal, kézműves sörökkel és természetes szörpökkel erősíteni kínálatunkat.


Védjegyünk a hetente változó menüsor egy hangulatos környezetben, ami a múltbeli bohém bisztrók világát idézi. Egy családias törzshelyet teremtünk a nap bármely szakaszában.

További mutatása

Legújabb értékelések

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva