Információ Fülemüle Étterem
A közép- európai zsidó-, és a tradicionális ételek is megtalálhatók a menüben. Az étterem jellegzetességei a liba ételek és a sólet különlegességek. A combot sütve, a mellet vadasan, a májat különféle módozatokban is készítik. A Fülemüle innovációja a saját füstölésű húsok, az argentin angus steak és a chilis sólet. A nagyétkűek számára valóságos kihívás volt Dávid király sóletje, amit sült libacombbal, füstölt húsokkal és töltött libanyakkal készítenek.
Nyitvatartási idő
-
- Hétfő
- 12:00 - 22:00
-
- Kedd
- 12:00 - 22:00
-
- Szerda
- 12:00 - 22:00
-
- Csütörtök
- 12:00 - 22:00
-
- Péntek
- 12:00 - 23:00
-
- Szombat
- 12:00 - 23:00
-
- Vasárnap
- 12:00 - 22:00