A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

9 fénykép

G&D Kézműves Cukrászat és Pékség étterem

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ G&D Kézműves Cukrászat és Pékség étterem

Az országos ismertség az országostortaversenyen kezdődött, ahol először győzött nem budapesti vagy nyugat-magyarországi recept: nógrádi siker született, s azóta készítettek már élőben süteményt a Gourmet Fesztivál színpadján is.

A pannonhalmi sárgabarack-pálinkás karamelltorta Szó Dániel és Szó Gellért salgótarjáni műhelyében készült. A G&D Kézműves Cukrászatnak mindössze két évre volt szüksége a helyi népszerűség és az országos ismertség eléréséhez.

„Salgótarjánban nem lehetett beülni sehová egy jó kávéra, jó sütire” – mondja Szó Dániel. Testvérével, Gellérttel és édesanyjukkal korábban családi vállalkozásban dolgoztak egy pékségen, a vendéglátást csupán két éve kezdték. „A pékségben ipari méretekben működtünk, engem pedig jó ideje a gasztronómiai újhullám foglalkoztat. Gellérttel azt éreztük, valami új, jobb dologba kell belefognunk” – mondta Szó Dániel. Ez volt a siker előzménye – a győzelemhez gratulálunk!


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő