Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

8 fotók

Garamvári Szőlőbirtok étterem

Kishegyi út 42, Balatonlelle
· Jelenleg zárva (07:30 - 18:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Garamvári Szőlőbirtok étterem

A pazar kilátással bíró Kishegyen találjátok a Balaton egyik legnagyobb családi borászatát. Garamvári Vencel által vezetett birtok 80 hektárnyi területén bőven jut hely rengeteg szőlőfajtának a sauvignon blanc-tól, az irsai olivéren át egészen a cabernet franc-ig, vagy a merlot-ig. Ha előre bejelentkeztek hozzájuk, tartanak borkóstolót és a pincét is megmutatják mindenkinek, akit érdekel.


Amit nem szabad kihagyni náluk, az a pezsgő. Az alapbor a Balatonnál, maga a pezsgő Budafokon készül ugyanazzal a technológiával és minőségi szabályokkal, amelyeket Champagne környékén is alkalmaznak a legmenőbb pezsgők gyártói. Boraikat természetesen az itthoni üzletekben is megtaláljátok, de akkor sem kell meglepődni, ha az évi több, mint 400 ezer palackjukkal külföldön, akár az Egyesült Államokban is találkoztok.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás