A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép
Térképen

Információ Garda Étterem & Pizzéria

Garda Étterem és Pizzéria
Debrecen zöld övezetében, a Nagyerdőtől nem messze bújik meg. Az étterem neve és berendezése észak Olaszországot idézi meg, de mégsem egy olasz étteremben járunk. A kínálat rendkívül változatos és eklektikus. Az alapvetően nemzetközi jellegű étlapon megtalálhatóak mind a hagyományos magyar konyhát idéző fogások, mind pedig a klasszikus ételek és sok más ételkülönlegesség. Mindezek mellett természetesen megtalálhatóak az olasz ízek is. 

Az ételek mindig kiváló minőségű és friss alapanyagokból készülnek. S az ételek minőségéről maga az étterem vezetője és séfje Drabik László gondoskodik. Benne egyesül a szakértelem és az ételek, a minőség, valamint az elégedett vendégek iránti szenvedély.

Ez az amiben a Garda különbözik minden más étteremtől… 2007-ben különdíjas étterem lett, 2008-ban és 2009-ben a közönség a legjobb étteremnek választotta a Garda Éttermet… 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő