Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

7 fotók
A térképen

Információ Garda Étterem & Pizzéria

Garda Étterem és Pizzéria
Debrecen zöld övezetében, a Nagyerdőtől nem messze bújik meg. Az étterem neve és berendezése észak Olaszországot idézi meg, de mégsem egy olasz étteremben járunk. A kínálat rendkívül változatos és eklektikus. Az alapvetően nemzetközi jellegű étlapon megtalálhatóak mind a hagyományos magyar konyhát idéző fogások, mind pedig a klasszikus ételek és sok más ételkülönlegesség. Mindezek mellett természetesen megtalálhatóak az olasz ízek is. 

Az ételek mindig kiváló minőségű és friss alapanyagokból készülnek. S az ételek minőségéről maga az étterem vezetője és séfje Drabik László gondoskodik. Benne egyesül a szakértelem és az ételek, a minőség, valamint az elégedett vendégek iránti szenvedély.

Ez az amiben a Garda különbözik minden más étteremtől… 2007-ben különdíjas étterem lett, 2008-ban és 2009-ben a közönség a legjobb étteremnek választotta a Garda Éttermet… 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás