Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók
Gerlóczy utca 1, Budapest V, Budapest
· Zárva Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Gerloczy Kávéház

Budapest szívében, a hajdani polgármesterről elnevezett hangulatos Kamermayer téren, a nagy szilfa tövében áll a Gerlóczy Kávéház és Rooms de Lux.

A Gerlóczy romantikus búvóhely, sokan Budapest “legpárizsisasabb” helyeként emlegetik. A kávéház tulajdonosa T. Nagy Tamás gourmet szakember, kereskedő erősen kötődik Franciaországhoz, ebből is adódik a franciás jelleg. A “párizsiasság”még Stephen Spielberg-nek is szemet szúrt, 2005-ben a Gerlóczy teraszán forgatta München című filmjének párizsi jeleneteit.

Tavasztól őszig a kávéház életének fő színtere a nagy terasz, a több mint száz éves, csodálatos szilfa tövében. Az étlapon bisztró jellegű, magyar és nemzetközi konyhák ételei egyaránt megtalálhatók rajta. Faszénen sült makréla mára helyi nevezetességgé vált. Budapesti tartózkodása alatt Jeremy Irons-nak is ez a kedvenc fogása.

Zene: A kávéház nyitása óta keddtől - szombatig minden este Gertner Gergely hárfázik. Amikor ő pihen, hétfőn és vasárnap Garaguly István zongorázik.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás