Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

7 fotók
A térképen

Információ Golf Étterem

A Golf Étterem angol romantikájú esküvői helyszín, távol a város zajától mégis mindössze néhány percre a városközponttól, egyedülálló természeti környezetben várja vendégeit. Az étterem egy 20 hektáros tájvédelmi területen, erdős mezős, ligetes környezetben fogadja a jegyespárokat. Debrecenből kifelé haladva a Vámospércsi úton, a Debrecen vége tábla után 1800 m-re balra kanyarodva a Cserei ér dűlőre érhető el. A terület magánúton közelíthető meg, gyönyörű természeti környezetben így garantálva esküvőjének intimitását. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás