A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Green Sheep Beers & Bar

Vándorsörfőzde, amelyet Utassy Roland, a Legenda sörfőzde egyik alapítója keltett életre.
A Green Sheep Bár és bolt, amely egy kis sziget az Erkel utcában, ahová el lehet bújni a rohanó világ elől, és kiváló sörök, italok mellett tölthetitek az időt barátokkal, jó emberekkel, de haza is vihetitek a söröket. 


Nemcsak söröket szolgálnak, bár az a fő csapásirány. Márkházi Pálinkák, Röviditalok, Borok, Szörpök és Fritz-Kola szerepel a választékban a tea és a kávé mellett.


A Green nem véletlenül szerepel a névban, mert próbálják környezettudatosan berendezni a bárt, a bútorokhoz újrahasznosított raklapokat, klímacsőmaradékot növényeknek, csomagolóanyagnak újrahasznosított papírból készült kartonokat, szatyrokat szerztek be. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő