Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

5 fotók

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Green Thai étterem

A budapesti Green Thai étteremben Tamási Zoltán Okl. Thai szakácsművész jóvoltából megismerkedhet az eredeti, autentikus és egészséges thai ételekkel, mindezt sajátos megoldásban, thai látványkonyhával kombinálva, ahol a vendégek szeme előtt készülnek el a megrendelt finomságok.

Egzotikus levesek, thai tészták és rizses ételek közül válogathatnak a vendégek. A csípős thai ételek kedvelőinek a Tom Yum, Panaeng curry és Zöld curry ajánlják, a vegetáriánus ételek kedvelői is több fogásból válogathatnak hús nélkül, tészta- és/vagy zöldséges alapú ételekből.

Az étterem specialitásait menü formájában is megkóstolhatják a vendégek. Üdítők és kávék mellett thai italokat is felszolgálnak, mint a Singha vagy a Chang sört, vagy a helyben készített, egzotikus teakülönlegességeket (thai tejes tea, hibiszkusz tea, vagy gyömbér tea).


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás