Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fotók
Tisza utca 16, Budapest XIII, Budapest
· Jelenleg zárva (12:00 - 21:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

  • Iron Bar
    Szent István körút 9., Budapest V, Budapest
További mutatása

Információ Green Thai étterem

A budapesti Green Thai étteremben Tamási Zoltán Okl. Thai szakácsművész jóvoltából megismerkedhet az eredeti, autentikus és egészséges thai ételekkel, mindezt sajátos megoldásban, thai látványkonyhával kombinálva, ahol a vendégek szeme előtt készülnek el a megrendelt finomságok.

Egzotikus levesek, thai tészták és rizses ételek közül válogathatnak a vendégek. A csípős thai ételek kedvelőinek a Tom Yum, Panaeng curry és Zöld curry ajánlják, a vegetáriánus ételek kedvelői is több fogásból válogathatnak hús nélkül, tészta- és/vagy zöldséges alapú ételekből.

Az étterem specialitásait menü formájában is megkóstolhatják a vendégek. Üdítők és kávék mellett thai italokat is felszolgálnak, mint a Singha vagy a Chang sört, vagy a helyben készített, egzotikus teakülönlegességeket (thai tejes tea, hibiszkusz tea, vagy gyömbér tea).


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás