A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

3 fényképek
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Griffin Sport Pub

Új sport pub nyílt Budapest belvárosában. Kivetítőn és nagyképernyős tévéken HD minőségben nézhetitek az éppen aktuális sporteseményeket a BL döntőtől az Olimpiáig. Az akár 70 fő befogadására is képes sport pub kisebb társaságoknak külön galériát is biztosít előzetes foglalás esetén, hogy az élmény még különlegesebb legyen. Igény esetén, a hely privát rendezvényekre is bérelhető. Legyen szó meccsnézésről, xbox versenyről a haverokkal, vagy egy hangulatos teraszi iszogatásról, a GRIFFIN SPORT PUB biztosan jó választás.

Fiatal, barátságos személyzetünk szerdától szombatig, délután négy és éjfél között a rendelkezésetekre állnak, hogy kiszolgálhassák számotokra az italok széles választékat. Kóstold meg a sajátos módon elkészített corn dogot, hamburgereket, a bubble wafflet, és csábulj el különleges kézműves söreinktől. Emelett kiváló üveges és csapolt sörök, borok és egyéb kortyolni valók gondoskodnak arról, hogy egyetlen torok se maradjon szárazon.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő