A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

4 fényképek
Térképen

Információ Gringo's Majsa étterem

2010. augusztus 26-án, GRINGO'S MAJSA is megnyitott Kiskunmajsán, a Fő utca 80. szám alatt.


A városközpontban található kávézó nyitottságával, hamar kedvelt helye lett az idelátogatóknak. Szabadabbá, kötetlenebbé teszi a vásárlást, hiszen sokaknak jól esik előtte vagy utána leülni egy kávéra, teára, akár egy fagylaltra.

Egyre többen használják üzleti megbeszélésekre, tárgyalásokra, de vannak, akik korai nyitásunk miatt itt kezdik a napot, egy reggelivel, vagy egy cappuccinó elfogyasztása mellett, könnyen indulhat a munka az ingyenes internet hozzáféréssel. 

A kávézó galéria részében pedig bárki félrehúzódhat a világ zajától. Tavasztól a kávézó előtt nyitott zenés terasz és kiváló olasz fagylaltkülönlegességek is várják a vendégeket.Mindezeket megteheti a nyári forróságokban,klimatizált helységünkben is..Téli időszakokban, pedig zárt-fűtött terasz várja az idelátogatókat, forrócsokoládék széles választékával, forralt borral és angol punccsal..S hogy a csinos felszolgálók mit is vihetnek az asztalukra? Az igazán kedvelt Olasz, Piazza'Doro kávékat, St.James minõségi szálas teakülönlegességeket, üdítők széles választékát, Soproni és Zlaty Bazant csapolt sört és minőségi bor és pálinka kollekciót, de fogyaszthatnak nálunk hamburgert és hot-dogot is. Desszertjeinket Smoothiek,gesztenyepürék,fagylaltkelyhek,Sorbetek díszítik.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva