A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

8 fénykép
Térképen

Információ Gringos Cantina étterem

Fantasztikus ízek Észak-Amerika déli államaiból és Mexikóból.
Markáns, fûszeres, lávakövön sült húsételekkel, salátákkal több féle olasz pizzával várja önt is éttermünk.

Az étterem étlapját a nemzetközi konyhára alapozta, erős befolyással van rá az amerikai, délnyugati konyha (south western cousine).

A lávakövön sült ételekkel, valamint a bőséges tex-mex felhozatal büszkélkedhet az étterem, ami nem azonos a mexikóival, ez az Egyesült Államok délnyugati részére jellemző amerikaiasított mexikói ízvilág. A valódi mexikói ételek a tortillán alapulnak. A tortilla kukoricalisztből vagy búzalisztből készült lepény, melyet kenyér helyett fogyasztanak. A tányér nagyságú tésztánál kisebbet taconak, a forró zsírban sültet tostadanak hívják. 

A tortillákat csavarva, töltve burritónak, tepsiben sütve szósszal elchiladanak nevezik.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő