A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

21 fénykép
Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Gulyás Étterem

Gulyás Étterem: A Hagyományos Magyar étterem
Nem mindennapi kalandra szánja el magát, aki betér hozzájuk. Chefük ugyan otthon van különböző nemzetek konyhályaban, mégis a magyar konyha mellett kötelezte el magát – csak egy kicsit másképp. Vendégeik felfedezhetik a tradicionális magyaros ételek, mindezt egy könnyed hangulatú helyen,a Kálvin térnél!
A Gulyás Étterem Budapesten Magyar utca 52. alatt várja vendégeit, magyaros, kortárs
ízvilággal, kellemes hangulatú környezettel és közvetlen, kedves személyzettel. Kínálatuk
feleleveníti a magyar konyha hagyományait, ötvözve azt a modern kor könnyedségével és
egyszerűségével.
Legyen szó gyertyafényes vacsoráról, családi rendezvényről, vagy egy délben elfogyasztott menüről, náluk az étkezés mindig egyedülálló élményt jelent. Éttermükben szívesen fogadják a családosokat, a gyermekeket is, otthonosabbá téve a nálunk elköltött étkezést.
Hangulatos belső enteriőr várja a vendégeket, ahol vállalják céges rendezvények, esküvők, születésnapok, osztálytalálkozók és egyéb családi rendezvények lebonyolítását is.
Hitvallásuk szerint vendégül látni valakit nagy megtiszteltetést, ugyanakkor felelősséget is jelent, hiszen az ők feladatunk, hogy vendégek minden igényét annak érkezésétől egészen a távozásáig a legmagasabb színvonalon elégítsék ki.

További mutatása

Legújabb értékelések

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva